Memotong kenderaan #vip #escort ??



Otw to genting, jumpa convoi sblm toll sentul. Tak pasti escort siapa tp ada 1 peronda. Kebetulan nak cepat ada on call dari genting cuba maintain speed. convoi speed average 110 to 140 lepas toll sentul, tiba Kat tol gombak kereta peronda tak bagi lalu walaupun aku dahulu daripada convoi,aku tetap ikut arahan. Bila dah lps toll gombak speed pulak kurang 80 110.td kat sentul boleh plk bm tu pecut 140 150,
Wira pun bengang ikut buka double signal dan follow belakang convoi😂

Peringatan: Jgn cuba cuba ikut konvoi atau memotong kenderaan konvoi. Dia org ni kebal. Kabel pun besar sbb tu pakai escort. Bkn suka2 escort. Silap hari bulan kena bodyguard yg gila.

Source

77340

Prev
Chechen Leader’s Brutal Fighters Are Getting Killed in Ukraine ‘Every Day’
Next
The Abortion Disinformation Campaign – WSJ
Comments are closed.